Μπάτε σκύλοι αλέστε....και αλεστικά μη δίνετε

Σάββατο, Φεβρουαρίου 11, 2006

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

Το θέμα σήμερα έχει σχέση με το Dreamshow του οποίου η τελική επιλογή μόλις τελείωσε.

Παρ' όλο που για πολλούς λόγους δεν το παρακολούθησα όλο, οφείλω απευθυνόμενος στο κοινό του Πρωϊνού Καφέ και στην κριτική επιτροπή να αναφωνήσω ως άλλος Λεβέντης:
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ...ΒΟΔΙΑ, ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, ΑΝΟΗΤΟΙ,
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΣΑΧΛΟΙ, ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ, @$$#%#^%##^$^, ΜΠΙΠ,
ΜΠΙΠ, ΜΠΙΠ, ΜΠΙΠ, ΜΠΙΠ, ΜΠΙΠ, ΜΠΙΠ, ΜΠΙΠ, ΜΠΙΠ, ΜΠΙΙΙΙΙΙΠ
(μουντζώνω κιόλας αλλα δεν μπορείτε να το δείτε), που βάλατε μέσα κάτι
μαντραχαλάδες σαν τον Γιώργο Βάνα που κατακρεουργούν τα τραγούδια στο όνομα της διαφορετικής "εκτέλεσής" τους και καταστρέφουν τον κερατοειδή χειτώνα των ματιών μας, και αφήσατε απ' έξω κοπέλες - Λουλούδια όπως την ΕΙΡΗΝΗ που με τις επιλογές τους τέρπουν τόσο τα αυτιά μας όσο και τον "εσωτερικό μας κόσμο" και παράλληλα προσφέρουν ένα ωραιότατο οφθαλμόλουτρο στον ταλαιπωρημένο έλληνα τηλεθεατή.

Δηλαδή τι περισσότερο έχει η γνωστή "αηδός" (προσοχή η λέξη είναι επίτηδες έτσι γραμμένη δεν είναι ορθογραφικό λάθος) Στέλλα Μπεζαντάκου? Μερικά εξώφυλλα σε γνωστά μηνιαία περιοδικά? Γι' αυτό λοιπόν και εγώ κατεβάζω ψήφισμα με το οποίο ζητώ από τα Playboy, Penthouse, FHM, Maxim, Status, Nitro και λοιπά περιοδικά να διορθωθεί άμεσα αυτή η αδικία.
Φίλοι συναγωνιστές γεμίστε το blog αυτό με posts για να ακουστεί η φωνή μας.

Φίλοι συναγωνιστές, αδέλφια, ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ !!!! Ας εκφράσουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας στον σύντροφο Ανδρέα Μικρούτσικο (τον οποίο μέχρι πρίν από λίγο δεν συμπαθούσα ιδιαίτερα) που εξέφρασε δημόσια την αντίθεσή του στους προδότες της κριτικής επιτροπή και στον κόσμο λέγοντας " Προδότη, αλλού τρώς αλλού πίνεις και αλλού την ψήφο σου δίνεις" (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, το νόημα δεν αλλάζει).

Ας βροντοφωνάξουμε λοιπόν: Κάτω η χούντα των πρωινάδικων (επειδή η παρουσίαση
των ατόμων έγινε σε πρωινάδικο) ,
ΖΗΤΩ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (που αν και παντρεμένος
εκφράστηκε δημόσια)
ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΩΝ
ΖΗΤΩ Η ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ (ΚΑΙ
ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΠΡΟΣΟΝΤΑ (γαμώτο ξέχασα το επίθετο)
ΕΞΩ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤ1 (που σαμποτάρισαν τη
συμμετοχή της για να ρίξουν την τηλεθέαση του ΑLPHA)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ (όπα λάθος άυτό είναι από
άλλη ιστορια)

Υπογραφή: Gaidas, πρόεδρος του συλλόγου για την διάσωση της Ειρήνης του Dreamshow: "Φάτε μάτια Ψάρια" ( ο σύλλογος αριθμεί μέχρι στιγμής 1 άτομο), επίτιμο μέλος και υποψήφιος πρόεδρος των ΑΑ (Ανώνυμων Αλκοολικών), αντιπρόεδρος του συλλόγου για την ελεύθερη διακίνηση των Coctail στα Bar: " Τequilla Sunrise ", Μεγάλος χορηγός του Αθήνα 2004 (όπα λάθος πάλι του Glenfiddich ήθελα να πώ) και ελπίζω σύντομα να είμαι και πτυχιούχος του τμήματος ΜΠΔ (Μηχανικων ανα-Παραγωγής & Διείσδυσης)

2 Comments:

  • Με τις μαλακιες που κανω να βγαινω κοιτα τι χανω. Οπως και να εχει συμμεριζομαι τις αποψεις του συντροφου και συναγωνιστη gaidas σηκωνω μαζι του το πανό της διαδήλωσεις υπερ της ελευθεριας διακινησης ιδεων και αλλων πραγματων που θα επρεπε να κυκλοφορουν ελευθερα.
    ασχετο 1ο... Ποιος ειναι ο Γιωργος Βανας?
    ασχετο 2ο... Που δηλωνουμε αιτηση εγγραφης για τους διαφορους συλλογους (Θα ήθελα να με βαλετε ταμια σε ολα εκτος των 3 τελευταιων γιατι με βλεπω να βαζω και απο την τσεπη μου)

    By Anonymous Ανώνυμος, at 5:24 μ.μ.  

  • Δηλώσεις συμμετοχής για τους συλλόγους αποστέλλονται στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.
    Επίσης ,κουφάλα, Σταύρο το Γιώργο δεν τον ξέρεις αλλά την Έιρήνη την ξέρεις, ε??? Λοιπόν δες ένα Dreamshow, είναι ο μαλάκας με τα περίεργα μαλιά.
    Κι εγώ έξω ήθελα να βρίσκομαι αλλά αποφάσισα να πάρω πτυχίο.

    By Blogger Gaidas, at 12:46 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home